Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Evenemangs-serie Evenemangs-serie: Tågresa med dryckesprovning

Tågresa med dryckesprovning

19 juli @ 16:45 21:15

Res med Lennakattens rälsbuss till Länna bruk. Där väntar provning av vin och andra drycker ur Länna dryckeshandels sortiment samt en visning av lokalerna. Därefter serveras en tvårätters middag på restaurang Länna bruk.

Om paketet

Resan börjar i Uppsala Östra på fredagseftermiddagen. Kliv ombord på vår trevliga rälsbuss från 1950-talet. Konduktören plingar i enklangsklockan och rälsbussen gungar iväg längs slätter, skogar och sjöar mot den anrika bruksorten Länna. I det gamla bruket, med ursprung från 1760, väntar en dryckesprovning med drycker från Länna dryckeshandels sortiment, samt en visning av lokalerna. De gamla brukslokalerna har rustats upp med natursten för att skapa en rustik känsla där gammalt möter nytt. Efter dryckesprovningen väntar en tvårätters middag på restaurang Länna Bruk. Mot kvällen så rullar rälsbussen in på stationen i Länna igen, redo för att mjukt ta er tillbaka till Uppsala Östra.

Tåget avgår från Uppsala Ö kl 16:45 och kommer fram till Länna kl 17:23.
För återresan avgår tåget från Länna kl 20:38 och är tillbaka i Uppsala kl 21:15.

Boka paketet

Paketet bokas i vår webbutik:

Pris: 1125 kr per person

I priset ingår tågresa med rälsbuss Uppsala Ö–Länna tur och retur, visning av lokalerna i Länna, dryckesprovning av utvalda drycker på Länna dryckeshandel och middag på restaurang Länna Bruk inkl. ett glas öl/vin och kaffe.

Foto: Lars Granström
1125kr