Kategorier
Nyheter Utflyktstips

Nytt paket: Tågresa med dryckesprovning!

Nu lanserar vi ett nytt resepaket med Lennakatten, i samarbete med Länna dryckeshandel och restaurang Länna Bruk. Res med Lennakatten, prova viner och andra drycker och ät en lyxig middag på Länna Bruk.

Paketet bokas uteslutande i vår webbshop:

Priset är 1090 kr per person. I priset ingår tågresa med rälsbuss Uppsala Ö–Länna tur och retur, dryckesprovning på Länna dryckeshandel och middag på restaurang Länna Bruk inkl. ett glas öl/vin och kaffe.

Följande datum är tillgängliga:

Om paketet

Resan börjar i Uppsala Östra på fredagseftermiddagen. Kliv ombord på vår trevliga rälsbuss från 1950-talet. Konduktören plingar i enklangsklockan och rälsbussen gungar iväg längs slätter, skogar och sjöar mot den anrika bruksorten Länna. I det gamla bruket, med ursprung från 1760, väntar en dryckesprovning med drycker från Länna dryckeshandels sortiment, samt en visning av lokalerna. De gamla brukslokalerna har rustats upp med natursten för att skapa en rustik känsla där gammalt möter nytt. Efter dryckesprovningen väntar en tvårätters middag på restaurang Länna Bruk. Mot kvällen så rullar rälsbussen in på stationen i Länna igen, redo för att mjukt ta er tillbaka till Uppsala Östra.

Tåget avgår från Uppsala Ö kl 16:45 och kommer fram till Länna kl 17:23.
För återresan avgår tåget från Länna kl 20:38 och är tillbaka i Uppsala kl 21:15.

Hitta till oss

Uppsala Östra (vid Uppsala Centralstation)
Stationsgatan 11
753 40 Uppsala