Hyr ett tåg

Vill du att ditt bröllop, din födelsedag eller firmafest ska bli ett oförglömligt minne? Hyr då ett eget tåg på Lennakatten! Vi kan också erbjuda tidstrogna järnvägsmiljöer från 1880-tal till 1980-tal för filminspelningar eller reklamfoto.

När du hyr ett eget tåg kan du bestämma när och vart tåget ska gå. Kanske en tur till Länna för middag på restaurang Länna Bruk eller en resa till Faringe med guidad visning i våra verkstäder där? Bara fantasin sätter gränserna. Läs mer om våra resmål här.

Vi kan erbjuda flera olika slags tåg för att passa just ditt behov. Nedan finns de tåg vi kan erbjuda som grund. Prata med oss så kan vi skräddarsy en lösning som passar dig bäst.

Ring Ruth McKie på 018-25 75 71 eller mejla bokning@srjmf.se för prisinformation, planering av arrangemang och beställning.


Följande tåg finns att välja på

Egen hel eller halv vagn i ordinarie tåg

Detta alternativ går att välja de dagar vi kör tåg för allmänheten. Ni får antingen en helt egen vagn eller en avskild del av en vagn i ett av de ordinarie tåg vi kör under dagen.
Kapacitet: upp till 70 resenärer.

Foto: Jesper Movérare
Lilla ångtåget

Vårt vackra lilla ångtåg består av små lok och vagnar från 1880- till 1900-talet, alla omsorgsfullt renoverade till ursprungsskick.
Kapacitet: upp till 120 resenärer.

hyr ett tåg
Stora ångtåget

Det stora ångtåget är vårt största tåg med kapacitet för de flesta arrangemang. Vagnarna är från 1910- till 1940-talet.
Kapacitet: upp till 400 resenärer.

lennakatten
Foto: Lars Granström
Rälsbussarna

Rälsbussarna erbjuder stor flexibilitet i upplägg, utan att kompromissa på trevlighet. Vagnarna är från 1950-talet med bekväma stoppade säten och stora fönster för bra utsikt längs banan.
Kapacitet: upp till 80 resenärer.

Foto: Lars Granström
Dieseltåget

Dieseltåget kombinerar komforten hos rälsbussarna med kapaciteten hos det stora ångtåget. Vagnar från 1940- och 1950-talet.
Kapacitet: upp till 200 resenärer.

Diesellok på Lennakatten med tåg
Foto: Lars Granström

Resmål


Låter detta intressant? Ring Ruth McKie på 018-25 75 71 eller mejla bokning@srjmf.se för prisinformation, planering av arrangemang och beställning.